Als advocaat efficiënter tijdschrijven? Dat kan beter!

Automatisch tijdschrijven is mogelijk met Minutes

Minutes: de toekomst van urenregistratie software

Minutes is een snel groeiende software, op weg naar volledig automatische time-accounting. Het probleem is bekend er zijn hulpmiddelen beschikbaar, maar de oplossing ontbrak tot nu toe. Geen stopwatches die handmatige actie vereisen, maar écht automatisch tijdschrijven.

Verhoogt de declarabele uren en omzet van elke advocatenkantoor

De tracking software helpt advocaten op verschillende manieren:

  • De software is ontwikkeld speciaal voor advocaten, tijdschrijven kost maar één minuut;
  • Minutes helpt met het creëren van tijdbewustheid, tijd wordt meestal onderschat;
  • Eerlijk tijdschrijven, geeft zowel advocaten als cliënten een goed gevoel;
  • Volledig tijdschrijven, tijd gaat niet langer verloren.

Minutes urenregistratie software zoveel meer dan alleen een app en net zo gemakkelijk in gebruik

Tijdschrijven voor de advocatuur was nog nooit zo makkelijk, efficiënt, foutloos en compleet:

  • Minutes registreert automatisch wat u doet gedurende dag;
  • Het algoritme is in staat om de exacte duur van de activiteit vast te stellen en kan de activiteit linken aan het juiste dossier en de uitgevoerde werkzaamheden;
  • U opent Minutes, controleert het voorstel en accepteert dit, waarna Minutes uw tijd kan registreren in uw huidige tijdschrijfprogramma.

Minutes vergt geen ingewikkelde overstap van softwarepakket.

Omdat Minutes met vrijwel ieder pakket voor de advocatuur geïntegreerd kan worden, is een ingewikkelde overstap naar een nieuw management systeem niet nodig. Minutes geeft u via het overzichtelijke “Minutes interface” direct inzicht in uw activiteiten, zonder dat het nodig is om bedrijfsprocessen te veranderen. Daarnaast doet Minutes een voorstel voor de te declareren uren voor de betreffende dag. Na integratie, kan Minutes deze uren automatisch voor u schrijven – daadwerkelijk – met één druk op de knop. Ook als u op dit moment geen tijdschrijfprogramma gebruikt is Minutes geschikt voor u. U kunt vanuit de geschiedenis te declareren uren gemakkelijk ordenen en exporteren.

Probeer Minutes gratis!

Mocht u nog niet overtuigd zijn, of vragen hebben over Minutes dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen uw vragen beantwoorden, met u de mogelijkheden bespreken of een afspraak maken voor een presentatie van het programma.

Bent u overtuigd, probeer een proefversie van Minutes dan één maand gratis.

Na het invullen van het bestelformulier zullen wij een proefaccount voor u aanmaken. U ontvangt de instructies om het programma te installeren via e-mail nadat we uw order verwerkt hebben.